طريقة عمل الكفتة سريعة وهايلة
احصائيات الطبخة
- مرات المشاهدة:922,331
- مفضلة لدى:1291
- مرات الحفظ:11384
- مرات الطباعة:2065
- مرات الارسال:114
- الكمية تكفي:شخصين
- وقت التحضير:10 دقائق
- وقت الطهي:15 دقيقة
- المقادير:1/2 كيلولحم مفروم2 ملعقةبرغل كبيرةعدد 1بصلة متوسطةعدد 2فص ثومعدد 4عيدان بقدونسمقدارملح فلفل بهارات
- التحضير:يسلق البرغل و يصفى
- الطبخ:يفرم البصل و الثوم و البقدونس و البرغل+التوابل فى الكبة
تعجن المكونات السابقة مع اللحم و تصبع الكفتة و توضع فى صينية مدهونة بقليل من الزيت
تغطى الصينية بورق الالومنيوم وتوضع على النار لمدة 15 دقيقة
تحمر الكفتة على النار عند موعد الاكل - ملاحظات:اذا احببت ان تضيفى رائحة الشواء.....ضعى على الكفتة بعد التحمير قطعة فحم متوهجة وضعى عليها ملعقة سمن وغطيها بالالومنيوم
- الخطوة الاخيرة:اشتركي في صفحتنا على فيس بوكواعملي لايك في جوجل
- الموضوع كاملا:لو عايزة تشوفي الموضوع ده بالكامل و بالصور و بمشاركات العضوات اضغطي هنا:
طريقة عمل الكفتة سريعة وهايلة في منتدى فتكات - نبذة عن الموضوع:طريقة عمل الكفتة سريعة وهايلة من قسم اطباق رئيسية في موقع فتكات بواسطة العضوة ريري، اشهى الوصفات واطيب الاكلات مع موقع فتكات!
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق